Måltidskasser Oversigt

Måltidskasser leveret til døren er kommet for at blive! Vi har samlet de bedste måltidskasser i en overskuelig oversigt, så du let kan sammenligne de bedste priser og tilbud. Du finder bl.a. de populære RetNemt måltidskasser, som er kåret til bedst-i-test, eller de populære økologiske måltidskasser fra Aarstiderne.

 

Hvad er måltidskasser?

Måltidskasser er et nemt og sundt alternativ til din aftensmad. En måltidskasse er en kasse fyldt med lækre madvarer, som bliver leveret direkte til din dør. Måltidskasserne indeholder altid friske råvarer på køl, og er portionsopdelt. Dvs. du får kun den mængde mad som du skal bruge til din opskrift, og dermed undgår madspild. Måltidskasserne er inklusiv opskrift, så du altid ved præcis, hvordan du skal tilberede maden for at få det bedst mulige resultat. Oftest tager det ikke mere end 30 minutter til du har en lækker og sund ret på bordet. De tomme kasser bliver hentet igen, så hverken tænke på at fylde din skraldespand op med brugte kasser eller levere dem tilbage. Det bliver ikke nemmere! Derfor har en af leverandørerne også valgt at kalde sig selv for RetNemt.dk – hvilket må siges at været et passende navn 🙂
 
Der findes efterhånden mange forskellige slags måltidskasser. Alt lige fra fitness måltidskasser til økologiske måltidskasser. Brug listen til at finde en variant, som passer til dit behov.

 

Hvorfor købe måltidskasser på nettet?

Oftest har vi danskere en travl hverdag, hvor børnepasning, fritidsaktiviteter og huslige pligter fylder det meste af programmet ud. Derfor er måltidskasser blevet ekstremt populært herhjemme pga. den store tidsbesparing. Du bestiller dine måltidskasser på nettet ved at bruge en af de mange leverandører (se listen her), og kan nemt planlægge hele ugens aftensmad på få minutter.
 
Ved måltidkasser sparer du masser af tid på dine daglige indkøb i dit lokale supermarked. Her skal du tænke på al den tid du bruger på at køre til og fra supermarkedet, på at finde en parkeringsplads og ikke mindst de lange køer ved kassen. Tid du i stedet for kan bruge på tusinde andre ting bl.a. din familie.
 
Ikke nok med at du sparer tid, så er der også en økonomisk gevinst ved at købe måltidskasser. Først og fremmest sparer du penge på transporten til og fra supermarkedet. Derudover undgår du dumme impulskøb, som oftest også resulterer i lidt ekstra kilo på sidebenene.
 
Når du køber måltidskasser på nettet er du også med til at sænke madspild. Du får nemlig kun de råvarer, som du skal bruge og undgår derfor overskydende madvarer, som oftest ender i skraldespanden. Langt de fleste leverandører benytter sig af økologiske råvarer som standard. Derfor er du altid sikret de bedste råvarer i høj kvalitet.
 
”Hvad skal vi have at spise i aften”? Sikkert et spørgsmål mange kan nikke genkendende til. Aftenmaden er som regel noget der skal går hurtigt, og vi bruger ikke tid på at undersøge nye spændende retter. Ved at bruge måltidskasser får du adgang til et univers af nye madretter, hvor ikke én dag er ens.

 

Fordelene ved måltidskasser kort og godt:

Få sund, nem og økologisk aftensmad

Spar tid

Ingen impulskøb

Undgå madspild

Friske råvarer

 

Levering af måltidskasser

Måltidskasserne leveres direkte til din dør i kasser, som er tempereret for at holde dine madvarer friske og lækre. Du betaler et mindre beløb i fragt for at få leveret kasserne. Inddrager man alle faktorer i regnestykket, må fragtpriserne hos de danske udbydere siges at være yderst acceptable. Dine tomme måltidskasser stilles udenfor, og bliver efterfølgende afhentet kvit og frit. Og husk på, selvom du betaler for fragt, så er det ofte langt billigere at få dine varer leveret end at du selv skal starte bilen og køre ned til det nærmeste supermarked for at købe ind til aftensmaden. Læg dertil en masse tid sparet og du gør en fantastisk deal ved at købe måltidskasser på nettet.